[ ]
[ a / b / s / pol / ukr / v / n / int
] [ dm / px / FAQ ]
[ / / ФМ ]

/pol/ - ТРІД ПРОБЛЕМ УКРОАНОНІВ НА ЧАСІ №0 За гучними перемогами, кінохроніками йобки окупантів, обіцянками нових вундервафель і болячками бункерного діда, про котрі віщає нам рупор Телемарафону, лишається купа проблем, які не покидають увагу рядового анона, що

/pol/ - Політика

Імʼя
Не піднімати
Тема
Допис
Позначити
Файл
Вбудувати
Youtube, Soundcloud, Vocaroo, Vimeo, Dailymotion, Coub, Telegram
Пароль (для видалення файла)
Часті запитання та правила

Підтримайте Українську Армію! Support Ukraine! Слава Україні!


File: 1699092842626.gif (92,6 KB, 480x480, 1699042617027-0.gif)  

 No.5583

ТРІД ПРОБЛЕМ УКРОАНОНІВ НА ЧАСІ №0

За гучними перемогами, кінохроніками йобки окупантів, обіцянками нових вундервафель і болячками бункерного діда, про котрі віщає нам рупор Телемарафону, лишається купа проблем, які не покидають увагу рядового анона, що сидить по той бік телефона/комп'ютера.

Мобілізація, яка місцями схожа на сафарі, чисто формальні медкомісії і трабли на фронті, про які не чув лише лінивий (або турбопаляниця). Так само і побутові злигодні у вигляді тотальної несправедливості від корупції влади і її подвійних стандартів, росту цін на товари, проблеми з пошуком роботи і закручування гайок для охочих покинути кордони Незалежної не дозволяють укранам зберігати спокій.

Хто хоче поділитися останніми новинами, історіями втечі з країни/виживання в її межах або просто понити від підступів Зеленого Рабовласника Гетьмана — willkommen!

 No.5584

>>5583
О, а ви вже тут? Ну добре, нехай вже так і буде! Все одно я від цього нічого не втрачу. Розважайтесь як хочете! Від долі не втекти.

 No.5585

>>5583
ОП прикидається малоросом, але це не по справжньому, не від щирого серця. Він хоче створити свою закриту секретну іміджборду. Так що трід тепер буде у нашому стилі.

 No.5586

>>5583
Дональд Трамп і проросійські сили у Європі і Америці хочуть повноцінно перемогти на виборах і здати Україну росії та путіну в обмін на безпеку Тайваню та Ізраїлю. Картинка не пройшла, тому відповім без картинки.

 No.5592

У березні вибори Хуйла а у США вибори Дональда Джея Трампа і Республіканців. Думаю що суттєво нічого не зміниться і все буде так як і є зараз.

 No.5593

>>5583
Якщо кацапи підштовхнуть свої умови більше ніж повністю, не йти хочаб Анонімам на поступки і не працювати та не жити для кацапщини рашистської і підкацапським.