[ ]
[ a / b / s / pol / ukr / v / n / int
] [ dm / px / FAQ ]
[ / / ФМ ]

/pol/ - **Саме такою повинна бути Україна**

/pol/ - Політика

Імʼя
Не піднімати
Тема
Допис
Позначити
Файл
Вбудувати
Youtube, Soundcloud, Vocaroo, Vimeo, Dailymotion, Coub, Telegram
Пароль (для видалення файла)
Часті запитання та правила

Підтримайте Українську Армію! Support Ukraine! Слава Україні!


File: 1601834041809.png (707,33 KB, 770x433, ClipboardImage.png)  

 No.2262

Саме такою повинна бути Україна

 No.2263

Спочатку Крим і Донбас звільни, імперецю.

 No.2264

File: 1601834955897.png (3,08 MB, 1280x960, ClipboardImage.png)  

>>2263
Нічую.

 No.2268

>>2262
Усьому свій час.

 No.3548

File: 1613401356034.png (1 MB, 900x986, ClipboardImage.png)  

Українців на територіях інших країн майже не лишилося, будь то Кубань, Закерзоння чи Берестейщина. Наша країна зараз страждає від того, що в неї окупували велику частку дуже важливих для неї земель: Донбас і Крим. Наша ціль - повернути ці землі назад і рухатись під крило НАТО й до складу ЄС, аби забезпечити нам хороший економічний стан і оборону від аґресорів.

Тепер про соборність, Україна володіє більшістю своїх етнічних земель, а ті землі, на яких раніше жили українці - зараз ополячені, помосковщені, помадярщені, ословаччені та інше. За Полісся взагалі весело, якщо там перехідний етнос, там не зовсім білоруси й не зовсім українці, там своя атмосфера й нинішні кордони - нормально ділять Полісся. Якщо ми захопимо новітні для нашої держави землі, то нам доведеться позбавлятися тамошніх москалів/поляків/білорусів/словаків/угорців/румунів, а ще потім проводити асиміляцію, яка триватиме МІНІМУМ 3 покоління, себто, 60-70 років, якщо не депортувати. А якщо депортувати - то це порушення всіх міжнародних норм, а якщо ви чхаєте на міжнародні права - ви приравнюєте себе до Росії, яка вчинила з нами теж саме. А браві московські патріоти говорять теж саме, тільки не про Берестейщину та Кубань, а про Новоросійський край та Білорусь, про Казахстан та Манчжурію. Замислюючись про окупацію вже давно ненаших територій - ви приравнюєте себе до москалів

А якщо ви готові стати тими, кого самі ненавиділи - мені вас жаль. Я ненавиджу будь який імперіалізм, будь який мілітаризм, будь яке воєнне втручання в діла інших країн. Бо я ціную життя людей, я пам'ятаю, що бійці УПА, Січові стрільці та Козаки боролись за УССД, проте я й розумію скільки коштує життя нинішніх громадян. Наша держава вже існує, й треба замислюватися не про розширення своїх кордонів, не про "повернути етнічні землі", а про вдосконалення того, що є. У нас у країні величезний рівень корупції, жахливий благоустрій, проблеми з преступністю, високий рівень бідноти, високе безробіття, відтік населення та капіталу. А ще велика проросійськість. Багато росіян та помосковщенних українців, яких треба повертати в українство. Повертати Україні українську мову та культуру, яку в нас забирали понад 300 років. В нас вистачає проблем, тому кому кому, а точно не нам думати про "Соборність" та експансію.

Тому я пропоную кожному імперіалісту та експансіоністу піти нахуй зі своєю експансією. Україна існує в +/- своїх етнічних межах. Те, що було 100 років тому - вже не актуальне.

На цьому все.

 No.3549

>>3548
>>3548
>Українців на територіях інших країн майже не лишилося, будь то Кубань, Закерзоння чи Берестейщина.

Населення білоруського полісся не вважають себе білорусами, а білоруським субетносом, який має більше спільного з українцями.

Надсяння заповнене, як вони самі себе називають, православними поляками. Через релігію легко маніпулювати.

Навіть якщо на якихось територіях не має українців це не проблема. Ніщо не заважало Австрії володіти Угорщиною, при тому, що в самій Угорщині не було Австріяк. Просто провести пряму окупацію, або дозволити, наприклад кубанцям, мати свою республіку у Складі України, як збирався Скоропадський зробити.

Та і ніхто не говорить, що завтра буде здійснюватися повернення територій, бо ясно, що Україна майбутні років 50 ні про яке повернення територій і думати не буде, але можливо кооолись, після умовної "третьої світової", при розподілі росії, ми все ж шматок візьмемо і собі.

 No.3553

>>3549
Тільки де наразі Австрія. При тому, що мадяри повставали не один раз. Вони просто мали сильну автономію, яка не давала їхнього повного відторгнення від імперії. Кожна імперія розволюється - це факт! Тим паче такі мультинаціональні, як Австро-Угорщина. Наразі ж, наприклад, РФія наближається до моноетнічності. Дуже цікаво бачити, коли в національних републіках живе більше саме що росіян. Та й після такої події, як Третя Світова, наврядчи ми поглянемо на світ у тому вигляді, що він був сьогодні або перед подією.

 No.3554

>>3553
> Тільки де наразі Австрія.
На вершині рейтингів якості життя і одна з найкрутіших культур світу.

> Кожна імперія розволюється - це факт!

Це стосується не тільки Імперії, а абсолютно всіх країн. Римська Республіка існувала меньше за Римську імперію, наприклад. От тільки імперії переживають спалахи розквіту культури та часто економіки і залишають після себе великі сліди у історії, а звичайні країни, або зникають швидко, або живуть якось по простому. Краще бути яркою імперією з малим терміном життя, ніж звичайною країною, але довгоживущою Звісно, краще усе це поєднати та бути довгоживущою квітучою Імперією, що не є неможливим.

Та і "імперія" - це радше результат успішності країни. Будь-яка успішна країна неминуче стає імперією.

 No.3555

>>3554
Особливо Російська))

 No.3556

>>3554
Ля, це синекдоха, але ладно. Мав на увазі про Австрійську імперію.

 No.3571

>>3555
Ну слухай, росія зараз у набагато кращому стані ніж Україна. Її імперське минуле ставить сьогодні під питання існування України, а Україна без такого минулого стоїть на межі виживання.