[ ]
[ a / b / s / pol / ukr / v / n / int
] [ dm / px / FAQ ]
[ / / ФМ ]

/pol/ - На жаль, політична кузня українців не змогла скувати настільки ідеальну катану, як расєянський націонал-більшовизм (ідеальна ідеологія для середньої русні, через ординську натуру фінно-угрів). Швидше за все, це пов'язано з тим, що якщо у східних сусідів ід

/pol/ - Політика

Імʼя
Не піднімати
Тема
Допис
Позначити
Файл
Вбудувати
Youtube, Soundcloud, Vocaroo, Vimeo, Dailymotion, Coub, Telegram
Пароль (для видалення файла)
Часті запитання та правила

Підтримайте Українську Армію! Support Ukraine! Слава Україні!


File: 1600353459665.png (563,25 KB, 500x393, ClipboardImage.png)  

 No.1944

На жаль, політична кузня українців не змогла скувати настільки ідеальну катану, як расєянський націонал-більшовизм (ідеальна ідеологія для середньої русні, через ординську натуру фінно-угрів). Швидше за все, це пов'язано з тим, що якщо у східних сусідів ідеології лише деформуються, то у Древніх - вони просто вмирають. Ні, звичайно, з початку 90-их і до сьогодні, в безкрайніх степах аграрного суспільства зародилася пара-трійка парадигм, про які знають людей по 15, наприклад: Nаціократія, соціал-націоналізм або, давніший, виведений ще Донцовим, інтегральний націоналізм (при чому, значення першого слова зазвичай ніхто не знає). Загальною майже для всіх українців є фанатична і базова зацикленість на нації, що Ви вже мали помітити, вчитавшись у ці прекрасні назви. Справа в тому, що на території України націоналізм є взагалі базовим перком у всіх юнітів. Неважливо, які при цьому переконання у нього в інших сфера: що бородата молода людина у військовій формі, на марші Нацкорпусу, що ліберал на марші ЛГБТ - вони матимуть спільне, а саме самоусвідомлення себе як українців, а так само люта скажена ненависть до росіян. З другого випливає ще один базовий для всіх пункт, а саме: дуже гучна заява всім своєї непричетності до Рузкого міра (тм). Так і прийшли до щоденних реформ в українській мові, від усякої ліберально-націоналістичної інтелігенції, через що треба цю справу моніторити 24/7, щоб не помилитися в наголосі. Загалом, вище сказане, дає підставу зробити висновок, що в ідеальній українській ідеології, в будь-якому випадку повинен бути присутнім націоналізм.

Але на одному лише уга-буга-націоналізмі, зазвичай, далеко не заїдеш. З цього потрібно вивести й інші стовпи нашої свідомої ідеології. А ось тут вже буде складно, бо в Україні про політику знають тільки два слова: націоналізм і комунізм, але перше ми вже використовували, а друге забанено. З цього, доведеться провести більш глибокий аналіз стану справ і зануритися в глибини місцевої свідомості. І загалом, ми помічаємо важливий момент. Ніхто в Україні не вірить уряду. Взагалі. Якщо в Росії хоча б від широких верств населення може спостерігатися "Путінпрезидентміраураа", в Україні, якщо ви запитаєте рядову бабку або молоду людину про владу, то в їх відповіді мова швидше за все піде про розстріли. Як говорив Лесь Подерев'янський, в Україні взагалі будь-яку владу будуть ненавидіти, тільки через те, що це влада, і не важливо, як до цих людей ставилися до виборів. Так, робимо висновок, що... Так, блять, націонал-анархізм. Не дарма українці стали єдиним народом в історії, який, хоч на час, та втілював анархію на землі, під керівництвом батька Махна. Все ж у цій країні люди владу не люблять, не поважають, і їм даєш "мою хату з краю". З цього, древній рофл з анархом-хуторизмом – жарт лише на половину.

Однак, слово "анархізм" все ж краще не використовувати для мас, бо в умах 95% - це ідіоти, які спалюють машини і заворушення на вулицях. Тому, до "анархізму" варто придумати евфемізм на кшталт: дистрибутизм, мінархізм, децентралізм і т.д. Однак, краще забийте. Це все таки Україна, всім похуй на ідеологію і люди швидше за все виберуть владу чергового їбаната, щоб потім її срати, а не краще майбутнє. Саме тому будь-яка ідея тут і вмирає, а живе лише бабло.
Амінь.

 No.1945

>>1944
> соціал-націоналізм
націонал-соціаліст не палиться.

> націоналізм є взагалі базовим перком у всіх юнітів.

Це ти зараз про українців? Серйозно? Чому ж тоді за націоналістів ніхто не голосує? 70% за Зе, який ніяким націоналістом навіть у сні не примариться. Чому тоді такий популярний жопоблок? Якщо ми порахуємо націоналістів, то по Україні їх і 10% не набереться, а половина з них буде націоналістами інших країн.

> а так само люта скажена ненависть до росіян

Тобі щось наснилося ОП-че. Незважаючи на шостий рік війни, в Україні любителів росії набереться більше ніж в Білорусі.

> втілював анархію на землі, під керівництвом батька Махна

Та нічого доброго з цього й не вийшло.
Скоропадський, до речі, говорив, що традиційна для України форма правління - Гетьманат, який в нього вийшов не поганий, на відміну від Гуляйполя, але сьогодні, на жаль, не має нікого, кого б можна було на цю посаду призначити. Скоропадські вже більше німці, а українського в них майже нічого не залишилося. Ніби Розумовські теж збереглися, але з ними ситуація ще гірша.

Взагалі вважаю, що Україні потрібна авторитарна влада, яка б винищила усі зрадницькі елементи з країни. Влада буде жорстокою, але дієвою. Любиш росію - розстріл, любиш сталіна - розстріл, голосуєш за ОПЗЖ - розстріл, не хочеш вигукувати "слава Україні" - в тюрму, або штраф, говориш на московській мові - штраф, або фізичне покарання. Так ми налаштуємо населення на патріотичне мислення і позбавимося від ідей, типу "братского нароту", "а колись 15 республік", "росія нам не враг", "а какая разніца" Хунта чудово для цього підійде. Маємо приклади Греції(влада Чорних полковників), Франкістська хунта, Чилійська хунта. Найкращі часи цих країн припадають саме на часи влади хунти. Піночет після, скидання влади комуністів, одразу заборонив комунізм, а усіх його прибічників розстріляв, як результат, сьогодні Чилійське населення комунізм просто ненавидить. Така сама ситуація і з чорними полковниками в Греції.

 No.1946

>>1945
>націонал-соціаліст не палиться.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%D0%BC

А весь пост це якийсь дроч на авторитаризм, який за вищевказаних причин знесуть одразу ж. В 2013 яник вже намагався.

 No.1947

>>1946
На жаль, авторитарна влада в Україні дійсно не встоїть, бо заважають західні країни, які за допомогою жорстких санкцій легко перетворять нас на другу Півн. Корею, тож створення такої влади можливо тільки при масштабному світовому зворушенні нова світова війна, наприклад, але якщо ми хочемо отримати національно свідоме суспільство, то авторитарні форми правління для цього найдієвіші.

 No.1948

>>1947
Одразу видно твої фашистські замашки. В сучасному світі наш вихід це націонал-мінархізм, але під час російської агресії сумнівно. Склааааднооооооо! Піду краще аніме подивлюся ніж думати над тим, над чим мають думати самі українці.

 No.2091

>>1948
>фашистські замашки
Наче щось погане

 No.2092

File: 1601296241910.png (255,94 KB, 640x346, ClipboardImage.png)  

>>2091
>Наче щось погане